BallinaPër nePër pacientëtAktiviteteStafiDonateNa kontaktoni
+377 (0) 44 15 57 27
  • Çfarë nënkuptojmë kur flasim për sigurinë e pacientit?

    Lexo 10 faktet

Bërja e këtyre pyetjeve mund të ju ndihmojë:

• Të kujdeseni për shëndetin tuaj

• Të përgatiteni për testet mjekësore apo intervenim kirurgjik

• Të merrni ilaçet në mënyrën e drejtë

Nuk do të ndiheni të nxituar apo të zënë ngushtë edhe në qoftë se nuk arrini të kuptoni diçka. Pyetja e juaj duhet të përsëritet duke lutur mjekun apo ofruesin e kujdesit shëndetësor për sqarim.

icon

Për ne

Shoqata Kosovare për Sigurinë e Pacientit u themelua në qershor të vitit 2013 në Prishtinë. SHKSP mbajti aktivitetin e saj të parë... Më shumë

icon

Mbështet punën tonë

Si një organizatë jo-fitimprurëse, ShKSP-ja është mirënjohës ndaj donatorëve që japin për të mbështetur programet dhe hulumtimet tona. Donate

icon

Puno me ne

Ka shumë mundësi për organizatat për t'u bërë partner me ShKSP-në për të çuar përpara misionin dhe domosdoshmërit strategjike për sigurinë e pacientit. Më shumë

icon

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me Shoqatën Kosovare Për Sigurinë e Pacientit, ju lutemi kontaktoni me ndonjë nga anëtar e ekipit tonë. Na kontaktoni

space