HomeAbout usPër pacientëtActivitiesStaffDonateContact us
+377 (0) 44 15 57 27

Prishtinë, 04/03/2014

Te nderuar,

Simpoziumi i dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit mbahet me datë 16.03.2017 me fillim në ora 08:00 në Hotel Emerald- Prishtinë.

Simpoziumi është i akredituar nga Bordi për Edukimi të Vazhdueshëm- Ministria e Shendetësisë me pikë akredituese 9/7 Participimi për simpozium deri më datë 13.03.2017:

Për mjekë 15 Eu

Për staf të mesëm 10Eu

Regjistrimi ditën e simpoziumit do të jetë 20 Eu respektivisht 15 Eu

Pagesa mund të bëhet përmes:

1. Bankës: NLB Banka sh.a

SWIFT CODE: NLPR XK PR

Iban XK051701001600048194

Perfituesi: SHKSP

2. Dhe në hapësirat e QKUK-së Kirurgjia Pediatrike:

Dr. Doruntina Bunjaku tel +377 44 160 221

Dr.Dafina Matoshi tel +377 44 193 383

icon

Për ne

Shoqata Kosovare për Sigurinë e Pacientit u themelua në qershor të vitit 2013 në Prishtinë. SHKSP mbajti aktivitetin e saj të parë... Më shumë

icon

Mbështet punën tonë

Si një organizatë jo-fitimprurëse, ShKSP-ja është mirënjohës ndaj donatorëve që japin për të mbështetur programet dhe hulumtimet tona. Donate

icon

Puno me ne

Ka shumë mundësi për organizatat për t'u bërë partner me ShKSP-në për të çuar përpara misionin dhe domosdoshmërit strategjike për sigurinë e pacientit. Më shumë

icon

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me Shoqatën Kosovare Për Sigurinë e Pacientit, ju lutemi kontaktoni me ndonjë nga anëtar e ekipit tonë. Na kontaktoni

space