Ballina Për ne Për pacientët Aktivitetet Stafi Foto Galeria Video Donate Na kontaktoni
+377 (0) 44 15 57 27

Aktivitetet

java1.png

Java e ndërgjegjësimit për sigurinë e pacientit

Shoqata Kosovare për Sigurinë e Pacientit (SHKSP)i bashkohet përpjekjes ndërkombëtare dhe mbarëkombëtare për të nxitur ndërgjegjësimin për sigurinë e pacientit në vendin tonë.

Në përpjekje për të rritur ndërgjegjësimin dhe të inkurajojëm angazhimin e pacientve, familjarve, ofrueseve të kujdesit shëndetësor si dhe publikut (SHKSP-ja) njofton sot pjesëmarrjen e saj në fushatën për sigurinë e pacientit 2014.

deklarata-img.jpg

Deklarata e Helsinkit

Anesteziologjia ndan përgjegjësi për cilësinë dhe sigurinë në Anestezion, në Mjekimin Intensiv, Mjekësinë e Urgjencës dhe Mjekësinë e Dhembjes, duke përfshirë të gjithë procesin PeriOperativ dhe shumë situata të tjera brenda dhe jasht spitalit ku pacientët janë më të pambrojtur.

s2[1].jpg

Simpoziumi i dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit

Simpoziumi i dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit mbahet me datë 16.03.2017 me fillim në ora 08:00 në Hotel Emerald- Prishtinë.

Simpoziumi është i akredituar nga Bordi për Edukimi të Vazhdueshëm- Ministria e Shendetësisë me pikë akredituese 9/7 Participimi për simpozium deri më datë 13.03.2017

icon

Për ne

Shoqata Kosovare për Sigurinë e Pacientit u themelua në qershor të vitit 2013 në Prishtinë. SHKSP mbajti aktivitetin e saj të parë... Më shumë

icon

Mbështet punën tonë

Si një organizatë jo-fitimprurëse, ShKSP-ja është mirënjohës ndaj donatorëve që japin për të mbështetur programet dhe hulumtimet tona. Donate

icon

Puno me ne

Ka shumë mundësi për organizatat për t'u bërë partner me ShKSP-në për të çuar përpara misionin dhe domosdoshmërit strategjike për sigurinë e pacientit. Më shumë

icon

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me Shoqatën Kosovare Për Sigurinë e Pacientit, ju lutemi kontaktoni me ndonjë nga anëtar e ekipit tonë. Na kontaktoni

space