Ballina Për ne Për pacientët Aktivitetet Stafi Foto Galeria Video Donate Na kontaktoni
+377 (0) 44 15 57 27

Te nderuar,

Simpoziumi i dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit mbahet me datë 16.03.2017 me fillim në ora 08:00 në Hotel Emerald- Prishtinë.

Simpoziumi është i akredituar nga Bordi për Edukimi të Vazhdueshëm- Ministria e Shendetësisë me pikë akredituese 9/7 Participimi për simpozium deri më datë 13.03.2017:

Për mjekë 15 Eu

Për staf të mesëm 10Eu

 

Regjistrimi ditën e simpoziumit do të jetë 20 Eu respektivisht 15 Eu

Pagesa mund të bëhet përmes:

1. Bankës: NLB Banka sh.a

SWIFT CODE: NLPR XK PR

Iban XK051701001600048194

Perfituesi: SHKSP

 

2. Dhe në hapësirat e QKUK-së Kirurgjia Pediatrike:

Dr. Doruntina Bunjaku tel +377 44 160 221

Dr.Dafina Matoshi tel +377 44 193 383

 

space