BallinaPër nePër pacientëtAktiviteteStafiDonateNa kontaktoni
+377 (0) 44 15 57 27

Aktivitetet

https://shksp.org/wp-content/uploads/2019/03/s2.jpg

Simpoziumi i dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit

Te nderuar, Simpoziumi i dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit mbahet me datë 16.03.2017 me fillim në ora 08:00 në Hotel Emerald- Prishtinë. Simpoziumi është i akredituar nga Bordi për Edukimi të Vazhdueshëm- Ministria e Shendetësisë me pikë akredituese 9/7 Participimi për simpozium deri më datë 13.03.2017: Për mjekë 15 Eu Për staf të mesëm […]

icon

Për ne

Shoqata Kosovare për Sigurinë e Pacientit u themelua në qershor të vitit 2013 në Prishtinë. SHKSP mbajti aktivitetin e saj të parë... Më shumë

icon

Mbështet punën tonë

Si një organizatë jo-fitimprurëse, ShKSP-ja është mirënjohës ndaj donatorëve që japin për të mbështetur programet dhe hulumtimet tona. Donate

icon

Puno me ne

Ka shumë mundësi për organizatat për t'u bërë partner me ShKSP-në për të çuar përpara misionin dhe domosdoshmërit strategjike për sigurinë e pacientit. Më shumë

icon

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me Shoqatën Kosovare Për Sigurinë e Pacientit, ju lutemi kontaktoni me ndonjë nga anëtar e ekipit tonë. Na kontaktoni

space