Ballina Për ne Për pacientët Aktivitetet Stafi Foto Galeria Video Donate Na kontaktoni
+377 (0) 44 15 57 27
  • Çfarë nënkuptojmë kur flasim për sigurinë e pacientit?

    Lexo 10 faktet

10 fakte për sigurinë e pacientit

icon

Misioni i SHKSP-së

Parandalimi i gabimeve të kujdesit shëndetësor, dhe eliminimi ose zbutja e dëmtimit të pacientit të shkaktuar nga gabimet e kujdesit shëndetësor.

icon

Mbështet punën tonë

Si një organizatë jo-fitimprurëse, ShKSP-ja është mirënjohës ndaj donatorëve që japin për të mbështetur programet dhe hulumtimet tona. Donate

icon

Puno me ne

Ka shumë mundësi për organizatat për t'u bërë partner me ShKSP-në për të çuar përpara misionin dhe domosdoshmërit strategjike për sigurinë e pacientit. Më shumë

icon

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me Shoqatën Kosovare Për Sigurinë e Pacientit, ju lutemi kontaktoni me ndonjë nga anëtar e ekipit tonë. Na kontaktoni

space